Onze klanten beoordelen ons met 4 sterren
4/5

Hoe bestel ik kunststof kozijnen online?

Hoe bestel ik kunststof kozijnen online?

 

Tegenwoordig is alles online te kopen. Van nieuwe kleren tot een gloednieuwe auto. Daarom dachten wij, kunnen wij onze kunststof kozijnen niet online aanbieden? Zo kunnen onze klanten binnen een paar stappen hun kunststof kozijnen bestellen en besparen zij de tijd die normaal nodig was voor het bestellen van kozijnen. Met deze tijdbesparing kunnen we ook de levertijd verkorten, wat nog een voordeel meebrengt voor de klant. 

Het is heel eenvoudig. U begint bij het uitkiezen van het gewenste product. Hier kunt u kiezen uit onze kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Daarna zal u worden gevraagd om uw raamkozijn naar uw wens samen te stellen. U kunt hier kiezen uit verschillende kleuren, afmetingen, glassoorten en mate van inbraakveiligheid. Wanneer dit gelukt is, kunt u het gewenste product aan uw offerte toevoegen en kunt u deze offerte vervolgens aanvragen.

Wanneer u de offerte heeft aangevraagd zullen wij prijs maken en deze vervolgens op sturen voor bevestiging. Als u dan tevreden bent gaan onze vakmensen aan de slag met uw kunststof kozijnen en zult u ze bij u thuis zien verschijnen.

Ziet u? Heel eenvoudig dus. Bent u benieuwd hoe het werkt, klik dan hier

 

 

Deel:

Meer over kunststof kozijnen

Productinformatie kunststof kozijnen

Productinformatie kunststof kozijnen  Welke voordelen bieden kunststof kozijnen? Wat is de isolatiewaarde? Welk type beglazing is mogelijk en wat is het onderhoudsadvies? In dit artikel

Stuur een bericht