Onze klanten beoordelen ons met 4 sterren
4/5

Kozijnmonteur in opleiding


Doe nu jouw BBL-opleiding bij ons en wordt onderdeel van prachtige projecten door het land. 

Kunststof kozijnen bestellen

Combinatie school en werk

Marktconforme beloning

Fijne werk-omgeving

Onze organisatie

Munsterman Ramen en Deuren BV is een vooraanstaand familiebedrijf in Echt waar de tweede generatie aan het hoofd van de onderneming staat. Het bedrijf produceert aluminium en kunststof ramen, deuren en aanverwante systemen , levert aan zowel particulieren als aannemers. Munsterman beschikt over eigen vakmensen voor het hele proces van opmeten tot uiteindelijke montage. Het bedrijf kenmerkt zich door een hoog kwaliteitsbewustzijn en klantgerichte houding.

Wat ga je doen?

De montagemedewerker verwijdert bestaande kozijnen en plaatst nieuwe ramen, deuren en aanverwante producten bij onze klanten. Omdat je bij onze klanten werkzaam bent is het belangrijk dat je representatief bent voor onze organisatie. Je werkt netjes, secuur en hebt oog voor detail. Daarnaast is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt om onze klanten netjes en duidelijk te woord te staan.

Het bijzondere aan deze vacature is dat je bij ons je BBL-opleiding kan volgen. De BBL-opleiding: Allround montagemedewerker leert jou het monteren van complexe producten die later geplaatst worden op de bouwplaats. Zoals kozijnen, deuren, trappen en gevel-elementen. Deze opleiding leert jou op de juiste manier afmonteren en controleren of de producten voldoen aan de gestelde eisen. Je leert technische tekeningen lezen en collega’s begeleiden. Je begint dus als leerling monteur, maar krijgt de kans om uit te groeien tot een volmaakt monteur met een eigen bus en alle vrijheid die daarbij hoort. 

Meer informatie over de opleiding. Klik hier. 

Functievereisten

  • MBO werk- en denkniveau
  • In bezit van rijbewijs
  • Aantoonbare ervaring in de bouw-sector
  • Zelfstandige en flexibele werkhouding

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconforme beloning
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 4 dagen werken, 1 dag scholing
  • Fijne werkomgeving en collega’s

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!


Ben jij geïnteresseerd in deze vacature, stuur dan jouw motivatie en cv naar carolien@munsterman.nl

Newtonweg 23, 6101 WX Echt

Carolien@munsterman.nl
0475-488832