Onze klanten beoordelen ons met 4 sterren
4/5

Over ons

Maak kennis met Munsterman Ramen & Deuren

Anno 1964

Twee generaties Munsterman hebben de afgelopen 50 jaar een prachtreputatie opgebouwd op het gebied van ramen en deuren. Wat ooit begon in 1964 als een schildersbedrijf aan huis, is uitgegroeid tot een groot familiebedrijf met een uitgebreid dealernetwerk in Nederland, in de eigen regio leveren wij rechtstreeks aan aannemers en particulieren. Munsterman biedt oplossingen voor iedere woonwens en is daardoor een toonaangevende leverancier op het gebied van ramen, deuren en aanverwante systemen.

Mede door de inzet van onze gekwalificeerde medewerkers, leveren wij maatwerk van de beste kwaliteit dat jarenlang meegaat, zo niet levens lang.

Ons aanbod

Bij Munsterman bieden wij oplossingen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Gaat u een nieuwe woning bouwen of wilt u uw huidige woning opknappen? Kies dan voor de kunststof kozijnprofielen van VEKA of aluminium kozijnprofielen van REYNAERS. Hiermee haalt u kwaliteit en duurzaamheid in huis. Het zijn niet alleen bijzonder fraaie kozijnprofielen die naadloos passen bij het ontwerp van uw woning, maar zijn ze ook nog eens beter voor uw portemonnee en voor het milieu.

Aluminium

Aluminium is een stabiel en sterk materiaal dat uitermate geschikt is voor grote constructies, zoals gevels, veranda’s en entreepuien. Aluminium kozijnen hebben ongekend veel voordelen, zowel renovatie-als nieuwbouwprojecten. Het heeft een moderne, strakke uitstraling en kan in nagenoeg elke gewenste kleur geleverd worden. Het materiaal is onderhoudsarm, roestvrij, en sterk. Kromtrekken en vervormingen door gewicht van het glas zijn onmogelijk. Aluminium is eenvoudig thermisch en geluidsisolerend te maken en heeft unieke inbraak- en brandwerende eigenschappen. Daarnaast gaat het een leven lang mee, is het volledig recyclebaar en daardoor uitermate milieuvriendelijk. Bij interesse in de aluminium kozijnen van Reynearts, raadpleeg dan een van onze verkopers. Zij zullen u graag verder helpen!

Kunststof

Net als aluminium lenen de kunststof kozijnen zich uitstekend voor nieuwbouwprojecten en de renovatie van woonhuizen en kantoorpanden. Kunststof heeft een uitstekende isolerende werking en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Om de kwaliteit en sterkte van kunststofprofielen te vergroten, worden de kokerprofielen altijd inwendig met staal versterkt. De kunststof kozijnen kunnen worden voorzien van houtnerffolies en spuitwerk. Daarin biedt Munsterman Ramen & Deuren een ruime keuze, zodat u altijd de fraaie uitstraling kunt creëren die u wenst. Dankzij de houtnerffolie en recht hoekverbindingen oogt uw raam-of deurkozijn als houtwerk, maar profiteert u toch van de voordelen van kunststof.

Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten?

Neem een kijkje in onze portfolio en zie dat onze kozijnen in elke woonwens kan worden voorzien.